Παραμονή της αναμέτρησης μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μπαρτσελόνα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με δηλώσεις του αναζωπύρωσε την κόντρα του με τον Πεπ Γουαρδιόλα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Σουηδός άσος στο δίκτυο «Canal +» μίλησε για τον ένα χρόνο, που έπαιξε στην «Μπάρτσα», με προπονητή τον Γουαρδιόλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχαμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο εκείνη τη χρονιά, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Αποτύχαμε όμως να πάρουμε το Champions League εξαιτίας κακών αποφάσεων από κάποιον», τόνισε ο 32χρονος στράικερ και συνέχισε:

«Έτσι όμως ήρθαν τα πράγματα. Δεν μπορώ να παραπονεθώ για κάτι. Πρέπει να το ξεχάσω επειδή έζησα σπουδαίες στιγμές στη Μπαρτσελόνα».

Όσον αφορά στην παρουσία της Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League τα τελευταία χρόνια είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ακόμα μαθαίνουμε. Ο σύλλογος είναι νέος στο Champions League και αποκτούμε εμπειρίες. Η ομάδα χτίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια και έχουμε βρεθεί δύο φορές στα προημιτελικά του Champions League. Θέλουμε φέτος να πάμε πιο μακριά. Είναι όμως αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Ελπίζουμε ότι αυτές οι λεπτομέρειες θα είναι υπέρ μας αυτή τη φορά.

Θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος αν μπορούσα να κατακτήσω το τρόπαιο. Στο τέλος της καριέρας σου αυτό που κοιτάς είναι τα τρόπαια. Θα ήταν υπέροχα αν πάρω το τρόπαιο, αν όχι δεν θα είναι αποτυχία».

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης