Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε με τον ΟΦΗ ο 20χρονος Μπάμπης Δαμιανάκης. «Επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ, διάρκειας 5 ετών, υπέγραψε σήμερα ο Μπάμπης Δαμιανάκης, προερχόμενος από την ομάδα Κ20 του συλλόγου.

Ο Δαμιανάκης είναι “γέννημα θρέμμα” του ΟΦΗ καθώς ξεκίνησε από τις ακαδημίες του συλλόγου το 2002 και περνώντας από όλα τα τμήματα, στα περισσότερα εκ των οποίων ήταν αρχηγός, έφτασε να γίνει επαγγελματίας σε ηλικία 18 ετών (γεννηθείς στις 14-4-1995).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δαμιανάκης που εντάσσεται στο πλαίσιο που έχει θέσει η ΠΑΕ από την περυσινή περίοδο, ανάπτυξης των ακαδημιών και προώθησης των ταλέντων στην πρώτη ομάδα, είναι ο τρίτος παίκτης, μετά τους Γιαγκιόζη και Κολιακουδάκη, που υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο σε διάστημα 6 μηνών, και είναι δεδομένο ότι και άλλοι ταλαντούχοι παίκτες θα ακολουθήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα», ανέφερε η ανακοίνωση της κρητικής ΠΑΕ.

«Τους ευχαριστώ που πραγματοποίησα το όνειρό μου»

Μετά τις υπογραφές του επαγγελματικού συμβολαίου ο Μπάμπης Δαμιανάκης έκανε στο ofifc.gr τις ακόλουθες δηλώσεις: «Νιώθω χαρά και περηφάνια που ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Πουλινάκη και τον προπονητή κ. Δερμιτζάκη που με εμπιστεύτηκαν και να ξέρουν ότι θα δίνω καθημερινά το 100% των δυνατοτήτων μου για να τους δικαιώσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που είχα στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ που ο καθένας ξεχωριστά με βοήθησε να πραγματοποιήσω το όνειρο μου. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά γιατί πλέον οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες αλλά συνάμα είμαι αισιόδοξος και αποφασισμένος ότι θα ανταποκριθώ στην πρόκληση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης