Οι αμφιβολίες του Νίκου Νιόπλια για θετική απάντηση κάνουν τους ανθρώπους του ΟΦΗ να στρέφονται αποκλειστικά στην περίπτωση του Σάκη Τσιώλη, με τον οποίο θα έχουν εντός της ημέρας καθοριστική επαφή.

Όλα δείχνουν πως η κόντρα των οργανωμένων οπαδών με τον Νίκο Νιόπλια βάζει «πάγο» στην επιστροφή του στον ΟΦΗ. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού είχε τονίσει στην πρώτη επαφή που είχε με την διοίκηση των Κρητικών ότι δεν θέλει μαζί με την επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία να φέρει και… διχόνοια. Γι’ αυτό το λόγο δεν έχει δώσει ακόμη συγκεκριμένη απάντηση στην τελική πρόταση που του έκανε ο Μάνθος Πουλινάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, ο πρόεδρος του ΟΦΗ βλέποντας ότι πλέον τα χρονικά περιθώρια «στενεύουν» ασφυκτικά και με τον κίνδυνο η ομάδα να αντιμετωπίσει με υπηρεσιακό προπονητή τον Εργοτέλη στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής στράφηκε εκ νέου στην περίπτωση του Σάκη Τσιώλη.

Ο πρώην τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης μόνο αρνητικός δεν παρουσιάστηκε στο ενδεχόμενο συνεργασίας, ωστόσο, ζήτησε συγκεκριμένη πρόταση για να μπορεί να απαντήσει. Κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να γίνει σήμερα από την πλευρά της διοίκησης, που θέλει να «κλείσει» άμεσα το θέμα.

Πάντως, όσον αφορά την περίπτωση Νιόπλα, φαίνεται πως εγκαταλείπεται οριστικά καθώς ακόμη κι αν υπάρξει «ναυάγιο» με τον Τσιώλη το πιθανότερο σενάριο είναι να γίνει κρούση σε άλλο προπονητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης