Το παιχνίδι με τον Πανθρακικό (1-1) θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, το «κύκνειο άσμα» του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο του ΟΦΗ.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να λυθεί η συνεργασία του με τους Ηρακλειώτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δερμιτζάκης, μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, έμεινε στην Βόρεια Ελλάδα και μετέβη στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καβάλα και το απόγευμα της Δευτέρας είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο των «ασπρόμαυρων», όπου συζήτησαν την επόμενη… μέρα της συνεργασίας, φτάνοντας στην απόφαση να λυθεί το συμβόλαιο των δύο πλευρών.

Μάλιστα, ο Μακεδόνας τεχνικός αναμένεται αύριο να επιστρέψει στο Ηράκλειο, προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τον Μάνθο Πουλινάκη και να ολοκληρωθεί και τυπικά η συνεργασία του με το «συγκρότημα» της Κρήτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη ακούγονται κάποια ονόματα προπονητών για τον πάγκο των «μελανόλευκων», όπως αυτό του Νίκου Αναστόπουλου και του Άγγελου Αναστασιάδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης