Στο 0-0 έμειναν Ολυμπιακός και Ατρόμητος στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι δύο αντίπαλοι θα λύσουν τις διαφορές τους στο παιχνίδι ρεβάνς στο Περιστέρι.

Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ήταν καλός. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός πήρε γρήγορα τον έλεγχο του ματς, αλλά δεν κατάφερε να πιέσει πολύ την εστία του Σηφάκη. Στην πιο σημαντική ευκαιρία ο Σαβιόλα στο 28ο λεπτό αστόχησε από το ύψος του πέναλτι, ενώ σε άλλη φάση πήρε την κάθετη από τον Κάμπελ και σκόραρε, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, σε μία πολύ οριακή φάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Ο Μίτσελ προσπάθησε να ξεκλειδώσει την άμυνα των Περιστεριωτών και πέρασε στο γήπεδο τους Ντομίνγκες και Σέποβιτς, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Ατρόμητος στο 72’ είχε μία πολύ καλή στιγμή, όμως ο Μέγιερι σταμάτησε τον Ιγκλέσιας, ενώ στην τελευταία καλή φάση ο Σηφάκης κράτησε το μηδέν σε κοντινό σουτ του Μανωλά.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 0-0 (Ote Sport 3)

Γκολ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες κάρτες: Παπαδόπουλος, Γιαννούλης

Κόκκινες κάρτες:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Σαλίνο (81′ Εντινγκά), Μπονγκ, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ, Φουστέρ (79′ Σέποβιτς), Σαβιόλα (63′ Ντομίνγκεζ), Ολαϊτάν.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες, Μπρίτο (76′ Ναπολεόνι), Φάμπιο (46′ Καραμάνος), Παπαδόπουλος (67′ Δημούτσος).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης