Με χατ τρικ του Κώστα Μήτρογλου, δύο γκολ από τον Κάμπελ και ένα από τον Μανιάτη, ο Ολυμπιακός συνέτριψε 6-0 τη Βέροια, σε παιχνίδι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Με κεκτημένη ταχύτητα από το παιχνίδι στις Βρυξέλες κόντρα στην Άντερλεχτ αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βέροια. Ο Μήτρογλου κατάφερε στο πρώτο εικοσάλεπτο να σκοράρει δύο φορές και να… στρώσει το τρίτο χατ-τρικ του στη φετινή Super League και το τέταρτο στη φετινή σεζόν. Ο διεθνής επιθετικός σκόραρε στο 8΄ με προβολή μετά από σουτ του Μανιάτη και στο 20΄ με κεφαλιά από σέντρα του Παπάζογλου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βάις στο 32΄ ανατράπηκε από τον Καλτσά και κέρδισε πέναλτι, όμως ο Σαβιόλα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αναστασόπουλο. Ο Αργεντινός είχε κι ένα καλό σουτ στο 13΄, που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας της Βέροιας, ενώ το καλό σουτ του Χολέμπας στο 33΄ πέρασε μόλις άουτ. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε δύο περιπτώσεις, όμως ο Ρομπέρτο αντέδρασε σωστά στα σουτ των Καλτσά (26΄) και Ντα Κόστα (34΄).

Στο 63΄ ο Ολυμπιακός έφτασε σε τρίτο γκολ με κοντινή προβολή του Κάμπελ, μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια των «ερυθρολεύκων» και παράλληλη μπαλιά του Φουστέρ. Χωρίς να «ανεβάσει στροφές», η ομάδα του Μίτσελ έφτασε σε ακόμη ένα γκολ, με σκόρερ τον Μανιάτη (71΄), που αξιοποίησε την ωραία πάσα του Κάμπελ. Στο 81΄ ο Μήτρογλου με εξαιρετική ενέργεια και πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το ένατο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα και ολοκλήρωσε το τέταρτο χατ-τρικ της χρονιάς, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο διεθνής φορ «σέρβιρε» στον Κάμπελ για το τελικό 6-0.

Ολυμπιακός – Βέροια 6-0 (Live)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 8’, 20′, 80′ Μήτρογλου, 63′, 82′ Kάμπελ, 71′ Μανιάτης
32 έχασε πέναλτι ο Σαβιόλα

Κίτρινες κάρτες: Μανιάτης, Μήτρογλου – Μπάρμπας

Κόκκινες κάρτες:

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μανιάτης (72′ Γιαταμπαρέ), Παπάζογλου, Σαβιόλα (66′ Σέποβιτς), Μήτρογλου, Σάμαρης, Φουστέρ, Χολέβας, Μεντζανί, Βάις (61′ Κάμπελ).

Βέροια: Αναστασόπουλος, Τζημογιάννης (73′ Ζεζίνιο), Μπάρμπας, Καλτσάς, Όστοϊτς, Μρντάκοβιτς (68′ Πλαβούκος), Ντα Κόστα (83′ Σεντεμέντες), Αμαραντίδης, Αποστολόπουλος, Ελ Φάρντου, Γεωργιάδης.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης