Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη για τα εισιτήρια διαρκείας ενημέρωσε τους φιλάθλους της για τις τιμές και τους τρόπους διάθεσής τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας ο φίλαθλος εξασφαλίζει την παρακολούθηση όλων των εντός έδρας αγώνων στο γήπεδο Καραϊσκάκης, οι οποίοι ανέρχονται τουλάχιστον σε είκοσι πέντε. Περιλαμβάνουν τα φιλικά, τα ματς των εγχώριων διοργανώσεων αλλά και εκείνα της Ευρώπης.

Έχοντας το moto «γιατί είμαι Ολυμπιακός», οι καινοτομίες για φέτος θα έχουν να κάνουν με την ύπαρξη οικογενειακής κερκίδας. Εκεί θα είναι οι εξής κατηγορίες: 1 ενήλικας και 1 παιδί, 1 ενήλικας και 2 παιδιά, 2 ενήλικες και 1 παιδί, 2 ενήλικες και 2 παιδιά και ενώ για κάθε επιπλέον παιδί θα είναι 50 ευρώ.

Για το junior εισιτήριο θα υπάρχει 30% έκπτωση για κάθε παιδί έως 15 ετών. Επίσης ο Ολυμπιακός θα έχει κερκίδα κοινωνικής αλληλεγγύης για φοιτητές, σπουδαστές, μαθητές γυμνασίου και λυκείου, στρατεύσιμους και συνταξιούχους άνω των 65 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης εκεί μπαίνουν και τα άτομα με ειδικές ικανότητες χωρίς αμαξίδιο και αναπηρία άνω του 67%. Ακόμα όσοι κάτοχοι διαρκείας συμπληρώνουν φέτος 10 έτη συνεχούς παρουσίας στο γήπεδο θα έχουν 10% (επιπλέον) έκπτωση στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας και άλλα προνόμια σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Οι περίοδοι διάθεσης έχουν ως εξής:

Α) Περίοδος ανανέωσης:
Από Δευτέρα 01/07/2013 έως και Σάββατο 13/07/2013

Β) Περίοδος διάθεσης σε νέους κατόχους
Από Τρίτη 16/07/2013

Οι τρόποι αγοράς:

-Online
Στο buy.tickethour.com/olympiacos
-Call Centers
Τηλ.: 2104800920, Δευτέρα – Παρασκευή 10.00-18.00
-Διαχείριση Εισιτηρίων
Γήπεδο Καραϊσκάκη – Αίθουσα Τύπου, Δευτέρα – Παρασκευή 10.00-18.00

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι κάτωθι:

-Μετρητά
-Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό και αποστολή καταθετηρίου με fax
-Πιστωτική Κάρτα με 12 άτοκες δόσεις σε όλες τις πιστωτικές κάρτες
-Επιταγή ημέρας σε διαταγή ΠΑΕ Ολυμπιακός

Όλοι οι κάτοχοι του εισιτηρίου διαρκείας πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερα μέλη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Για τον λόγο αυτό στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στον ίδιο χώρο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας λειτουργεί τμήμα εγγραφής και ανανέωσης μελών. Το ποσό των 50 ευρώ που αφορά στη συνδρομή μέλους δεν εμπεριέχεται στην τιμή των εισιτηρίων διαρκείας. Τα εισιτήρια διαρκείας είναι ονομαστικά. Κάθε κάτοχος και μέλος θα πρέπει να έχει στην κατοχή του μόνο ένα εισιτήριο διαρκείας.

Τα προνόμια των διαρκείας:

VIP
-VIP κάθισμα
-Πρόσβαση σε VIP bar – restaurant (V’ Ammos)
-Parking
-Πρόγραμμα αγώνων

ΘΥΡΑ 33
-Executive κάθισμα
-Parking
-Πρόγραμμα αγώνων

ΘΥΡΕΣ 11-17
-Α’ Class Κάθισμα
-Πρόγραμμα αγώνων

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης