Χωρίς τον Αβραάμ Παπαδόπουλο θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον προσεχή (1/9, 21.30) εκτός έδρας αγώνα του απέναντι στον Λεβαδειακό.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός ακολούθησε την Τετάρτη για μία ακόμα ημέρα ατομικό πρόγραμμα και η απουσία του από την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι παίκτες συνέχισαν με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης στη Λιβαδειά.

Το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης με βάρη, ελέγχου του σώματος και ταχυδύναμης, αλλά και δουλειά με την μπάλα.

Παράλληλα οι Πειραιώτες έκαναν ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας, δούλεψαν επάνω στα τελειώματα φάσεων, ενώ έκαναν και δίτερμα με τακτική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί το πρωί της Πέμπτης με προπόνηση η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 9:30.

Εν τω μεταξύ στο προπονητήριο του Ρέντη βρέθηκε την Τετάρτη ο Ράφικ Τζιμπούρ για πρώτη φορά μετά από την κόντρα του με τη διοίκηση των Πειραιωτών, με αφορμή την μεταγραφή του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, ο Αλγερινός άσος ζήτησε από τους υπεύθυνους σήμερα να του επιτραπεί να γυμναστεί όπως και –τελικά- έγινε. 

Κατά κάποιους η ενέργεια αυτή αποτελεί μια ένδειξη καλής θέλησης από τον Τζιμπούρ, αλλά ουσιαστικά πρόκειται για κάτι που κανονικά έπρεπε να έχει συμβεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς ο παίκτες δεσμεύεται με συμβόλαιο. 

Αυτό που πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι ότι δεν αποτελεί και επιστροφή του Τζιμπούρ στα… αγωνιστικά δρώμενα του Ολυμπιακού, καθώς η αναζήτηση για ομάδα συνεχίζεται. 

Πάντως, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξει διαφοροποίηση και να υπολογίζεται κανονικά ο παίκτης στη συνέχεια.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης