Tην προετοιμασία τους, εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανιά άρχισαν την Τρίτη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ο Γιάννης Μανιάτης ενσωματώθηκε στο σημερινό πρόγραμμα των Πειραιωτών όπως συνέβη και με τον Γκεατάν Μπονγκ, ενώ προπονήθηκαν κανονικά και οι Πάολο Μασάντο και ο Μιγκέλ Τόρες, που προέρχονταν από προβλήματα τραυματισμών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα ίδια εικόνα με τις προηγούμενες ημέρες παρουσιάζει η κατάσταση του Λεάντρο Σαλίνο. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Με «νέα πρόσωπα» διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ρέντη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον επικείμενο αγώνα με τον Πλατανιά. Ο Γιάννης Μανιάτης ενσωματώθηκε με την ομάδα, όπως και ο Γκεατάν Μπονγκ, ενώ μέρος του προγράμματος με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους ακολούθησαν ο Πάουλο Μασάντο και ο Μιγκέλ Τόρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν το αερόβιο κομμάτι και αναμένεται μέρα με τη μέρα να ανεβάζουν ολοένα τον ρυθμό τους. Ίδια εικόνα με τις προηγούμενες ημέρες παρουσίασε ο Λεάντρο Σαλίνο, ενώ η τακτική «μπαίνει» καθημερινά και περισσότερο στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας, αφού σε λίγες ημέρες υπάρχει το ματς Πρωταθλήματος στα Χανιά. Αύριο η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:00».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης