Πανέτοιμος για τον κρίσιμο αγώνα του κόντρα στην Άντερλεχτ, όπου με νίκη θα «σφραγίσει» την πρόκριση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν για τελευταία φορά πριν τον «τελικό» της Τρίτης (10/12) με τους Βέλγους στο Καραϊσκάκη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευτυχώς για τον Μίτσελ η προετοιμασία της ομάδας του κύλησε δίχως δυσάρεστα απρόοπτα, με τον Ισπανό τεχνικό να δίνει στο πρόγραμμα της Δευτέρας ιδιαίτερη έμφαση στην πίεση στον αντίπαλο.

Εν συνεχεία οι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις τακτική, παίζοντας και διπλό σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου.

Οι απουσίες των Κώστα Μήτρογλου (τραυματίας) και Γιάννη Μανιάτη (τιμωρημένος και τραυματίας) είναι τα δύο αγωνιστικά προβλήματα του Μίτσελ, ο οποίος στην προπόνηση της Δευτέρας δεν άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας, που θα παρατάξει στο ματς με την Άντερλεχτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, έγινε γνωστή η αποστολή για το αυριανό ματς την οποία απαρτίζουν: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανωλάς, Μετζανί, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης