Κάλεσμα στον κόσμο της να δώσει το «παρών» στο 1ο ετήσιο αγώνα αγάπης μεταξύ των Βετεράνων της ομάδας και των «ερυθρόλευκων», εξέδωσε την Πέμπτη η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή (16/12, 15:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τα έσοδά της θα καταλήξουν στα παιδιά του Χατζηκυριάκειου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού και οι ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού σας προσκαλούν, την Κυριακή 16/12 στις 15:00, στο ναό του ελληνικού ποδοσφαίρου, το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στον «1ο ετήσιο αγώνα αγάπης» για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Προστασίας Ανηλίκων.

Οι δόξες του Ολυμπιακού και οι άνθρωποι που καθημερινά καταγράφουν την επικαιρότητα για το Θρύλο του ποδοσφαίρου παίζουν ένα φιλικό παιχνίδι που ταυτόχρονα είναι και μήνυμα στήριξης και αγάπης για τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η είσοδος στο παιχνίδι της Κυριακής είναι δωρεάν για όλους τους φιλάθλους, οι οποίοι μπορούν να έρθουν στο γήπεδο μας φέρνοντας μαζί τους δώρα για τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου.

Ο αγώνας αυτός είναι η αρχή ενεργειών και εκδηλώσεων που ετοιμάζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η ευρύτερη οικογένεια του Ολυμπιακού μας, για τις μέρες των εορτών, μέρες που πρέπει να μοιραζόμαστε την αγάπη μας και τη ζεστασιά μας με αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Αύριο Παρασκευή 14/12 στις 17:00, στην αίθουσα Τύπου του «Γ. Καραισκάκης», η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ με αφορμή τον «1ο αγώνα αγάπης» για το Χατζηκυριάκειο. Στην συνέντευξη αυτή θα παρουσιαστούν και οι δράσεις της «ερυθρόλευκης αγκαλιάς» που θα ανοίξει ο Ολυμπιακός μας τις μέρες που ακολουθούν.

Ο μεγαλύτερος ελληνικός αθλητικός σύλλογος, η μεγαλύτερη κοινωνική ομάδα, η μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού καλεί και τους φιλάθλους μας αλλά και τα ΜΜΕ να είναι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης