Για ακόμα μία φορά η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Έλληνας φόργουορντ ταλαιπωρείται από λοιμώδη μονοπυρήνωση και θα χρειαστεί ένα διάστημα περίπου τριών εβδομάδων, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει σε ατομικό πρόγραμμα.

Ως εκ τούτου η αποθεραπεία του τραυματισμού του θα μείνει πίσω, κι έτσι ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με το νέο έτος.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παπαπέτρου τις τελευταίες εβδομάδες ακολούθησε συντηρητική αγωγή με μαγνητική αντλία και πρόγραμμα ενδυνάμωσης της φυσικής του κατάστασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ενημερώθηκε ότι η επιστροφή του Γιώργου Πρίντεζη παρατείνεται για επιπλέον δέκα ημέρες, καθώς ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στον εγχειρισμένο του αστράγαλο και πρέπει να απέχει από τις προπονήσεις.

Ωστόσο, τα ευχάριστα ήρθαν από τον τραυματισμό του Δημήτρη Κατσίβελη, καθώς ο Έλληνας γκαρντ υποβλήθηκε σε νέα μαγνητική και αξονική τομογραφία στο αριστερό χέρι (ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα), οι οποίες έδειξαν σημαντική βελτίωση.

Τέλος, στην περίπτωση του Ματ Λοτζέσκι, ο Αμερικανός έχει αρχίσει ατομικές προπονήσεις, ενώ αύριο θα αποφασιστεί αν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Ισπανία, ενόψει του αγώνα με την Λαμποράλ Κούτσα, χωρίς όμως να υπολογίζεται από τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος επιθυμεί την παρουσία του μόνο για τις προπονήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης