Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται απόψε (20:00, ΑΝΤ-1) με την Μπενφίκα στο γήπεδο της «Τούμπας», σε παιχνίδι για τους «32» του Europa League. Ο «Δικέφαλος» στο πρώτο παιχνίδι της φάσης στοχεύει να διατηρήσει το φετινό αήττητο που διατηρεί στη διοργάνωση, ωστόσο αναμένεται να έχει δύσκολο έργο απέναντι σε μία ομάδα, που προέρχεται από το Champions League.

Στο πλευρό των παικτών του Χουμπ Στέφενς θα είναι ο κόσμος ο οποίος θα γεμίσει το γήπεδο της «Τούμπας», στο οποίο θα βρίσκεται ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γ. Σαρρής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Γλύκος, ενώ στην άμυνα θα παίξουν οι Κίτσιου, Κατσουράνης, Τζαβέλλας και Λίνο. Στα χαφ ο Μαντούρο θα έχει βοήθειες από τους Λάζαρ και Κάτσε. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Στοχ και ο Λούκας, ενώ ο Αθανασιάδης θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκσπούρνινγκ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Νίνης, Ολίσε, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης και Κουλούρης. Εκτός έμειναν οι Χούσεν, Μάαρτενς και Νάτχο που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ο τραυματίας Βίτορ.

Για την Μπνφίκα ο Ζόρζε Ζεσούς θα επιλέξει σύστημα 4-4-2. Μπροστά από τον κίπερ Όμπλακ θα παίξουν οι Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Ζαρντέλ και Σικέιρα. Ο Φέισα θα είναι στα χαφ μαζί με τους Αμορίμ και Μάρκοβιτς. Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Σουλεϊμάνι, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ροντρίγκο και Λίμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης