Με στόχο μία καλή εμφάνιση και τη νίκη ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (20:00, ΑΝΤ1) τη Ντιναμό Μόσχας στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο παιχνίδι για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει στο αρχικό σχήμα τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Στο τέρμα θα ξεκινήσει ο Κοτσόλης, ενώ δεύτερος κεντρικός αμυντικός θα παίξει ο Μέντες, με τους Νάνο και Τριανταφυλλόπουλο να αγωνίζονται στα άκρα της άμυνας. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Λαγός και Πράνιτς, ο Ζέκα θα παίξει στα δεξιά, ο Ντίνας στα αριστερά και πίσω από τον προωθημένο Καρέλη θα κινείται ο Ατζαγκούν. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Κλωναρίδης και Πέτριτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην 20μελή αποστολή βρίσκονται και οι Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Δώνης και Μπαϊράμι, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Ρισβάνης, Σπυρόπουλος και Μπεργκ, όπως και ο Μπούι για λόγους τακτικής.

Η Ντιναμό που μετρά πέντε νίκες σε επτά παιχνίδια στο ρωσικό πρωτάθλημα, θα αγωνιστεί χωρίς τους Βαλμπουενά, Βενκέρ και Ντενίσον. Ο Μπερεζόφσκι θα είναι στο τέρμα, Οι Μπίτνερ και Μανόλεφ στα άκρα της άμυνας και οι Σάμπα, Ντάγκλας θα παίξουν ως κεντρικοί αμυντικοί. Οι Νομπόα και Γιουσούποφ θα είναι τα κεντρικά χαφ, την τριπλέτα πιο μπροστά θα συνθέσουν οι Τζούτζακ, Κοκόριν και Ιόνοφ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Κουράνι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιταλός ο Ντανιέλε Ορσάτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης