Η αδημονία για μία αθλητική αναμέτρηση είναι γνώριμη αίσθηση στους περισσότερους από εμάς· αυτή ακριβώς η δικαιολογημένη αδημονία ενός φιλάθλου τού Π.Α.Ο.Κ., τον οδήγησε σε μία μονόπλευρη συνεννόηση με την Τροχαία.

Ο άγνωστος συμπολίτης μας κατέφθασε με το αυτοκίνητό του στην περιοχή τού γηπέδου τής Τούμπας, προκειμένου να παρακολουθήσει το ντέρμπι τής ομάδας του με τον Παναθηναϊκό (σημειωτέον, ότι ήταν το πρώτο φετινό εντός έδρας ματς που δεν διεξαγόταν «κεκλεισμένων των θυρών», λόγω τής τιμωρίας τού Π.Α.Ο.Κ. για τα επεισόδια στον περσινό τελικό Κυπέλλου με την Α.Ε.Κ.). Εκεί, διεπίστωσε ότι δεν υπήρχε διαθέσιμη κάποια θέση parking, αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να τού σταθεί εμπόδιο· ο φίλος μας, λοιπόν, ένιωσε ότι η θέση του στη φλεγόμενη κερκίδα δεν μπορούσε να τον περιμένει ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Η παοκτζήδικη καψούρα κατέλαβε κάθε πόρο τής ύπαρξής του· τα χείλη του άρχισαν να σιγοτραγουδούν «Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος κι εσύ κολλάς σε κάτι πράγματα μικρά, καρδιά μου, όλα επιτρέπονται στο parking και οι ευθύνες είναι λόγια περιττά»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν μονόδρομος, οι νόμιμες θέσεις παρκαρίσματος είναι για τούς δειλούς. Έτσι, άφησε το αυτοκίνητό του σε σημείο που κανονικά απαγορεύεται η στάθμευση και άφησε ένα λακωνικό σημείωμα (είπαμε, βιαζόταν να μπει στο γήπεδο) προς οποιονδήποτε φιλεύσπλαχνο τροχονόμο θα ετύγχανε να θελήσει να τού γράψει κλήση.

«Είμαι γήπεδο» έγραψε. Ούτε καν «Είμαι στο γήπεδο». Ρήμα, ουσιαστικό και τέλος. Για την ακρίβεια, όχι τέλος· άφησε το νούμερο τού κινητού του (φωτό).

Φήμες που αναφέρουν πως όταν επέστρεψε δεν βρήκε το αυτοκίνητό του, αλλά ένα σημείωμα που έγραφε «Το αυτοκίνητό σου το πήρε ο γερανός μας», ελέγχονται ως προϊόν δημοσιογραφικής φαντασίας…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιώργος Μιχάλακας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης