Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» και τόνισε πως οι παίκτες του δε θα πρέπει να δείξουν υπερβολικό σεβασμό στους αντιπάλους.

«Είναι ένας δύσκολος όμιλος, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Το έργο μας είναι δύσκολο. Η Μπαρτσελόνα δεν αφήνει τον αντίπαλο να παίξει καλά, διότι κρατά την μπάλα. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι. Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, θέλω να παίξουμε με σεβασμό αλλά όχι υπερβολικό σεβασμό», είπε ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το κυριότερο θα είναι να έχουμε συγκέντρωση. Δεν αρκεί να είμαστε προσεκτικοί για 20 λεπτά. Σε αυτή την διοργάνωση πρέπει να συνδυάσεις την διασκέδαση και να κυνηγήσεις το αποτέλεσμα. Πρέπει να έχουμε καλή νοοτροπία. Μεγάλες ομάδες όπως η Ρεάλ και η Ατλέτικο δεν κάνουν εδώ τελική. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε».

Για τους Μέσι και Νεϊμάρ σημείωσε: «Έχουμε ετοιμάσει το πλάνο μας, με την ομαδική λειτουργία. Θα παίξουμε και μπάλα, ανεξάρτητα αν θα είμαστε πίσω από την μπάλα. Είμαστε ρεαλιστές».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης