Στο Καμπιονάτο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χαβιέρ Σαβιόλα. Ο Αργεντινός άσος, ο οποίος δεν προοριζόταν για βασικός από τον Μίτσελ, δέχτηκε πρόταση από την Ελλάς Βερόνα των Μόρα και Χριστοδουλόπουλου και έπειτα από δική του επιθυμία να αποχωρήσει, οι Πειραιώτες άναψαν το «πράσινο φως» για την μετακίνησή του στον ιταλικό σύλλογο.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Χαβιέρ Σαβιόλα», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδας για την απομάκρυνση του «κούνελου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναμένεται την Τρίτη στην Ιταλία προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην ομάδα του Καμπιονάτο, με την οποία θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με αποδοχές 1.5 εκατ. ευρώ. 

Μάλιστα με δήλωσή του ο Αργεντινός επιθετικός επεσήμανε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για όλα αυτά που περάσαμε μαζί, το διάστημα που ήμουν εδώ στον Ολυμπιακό. Τον κόσμο για την αγάπη που μου έδειχνε πάντα! Είμαι ευγνώμων προς τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση για το γεγονός ότι μπόρεσα να περάσω τόσο όμορφες στιγμές εδώ στον Ολυμπιακό».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης