Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Καλησπέρα σας… Παιχνίδια-φωτιά περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ, με το ελληνικό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται φυσικά στην φλεγόμενη Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, θα διεκδικήσουν το ένα από τα δύο εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο ομάδες θα παίξουν τα ρέστα τους για την πρόκριση, η μονομαχία τους μοιάζει εξαιρετικά αμφίρροπη και ως εκ τούτου η πρόβλεψη σε κάποια από τα τρία σημεία μοιάζει παρακινδυνευμένη. Φρονούμε πάντως ότι γκολ θα μπουν στην Τούμπα, και το ματς δείχνει ότι δύσκολα θα ξεφύγει από τα 2-3 γκολ.

Από εκεί και πέρα καλές πιθανότητες να επαληθεύσει τον άσο έχει και Βασιλεία, η οποία υποδέχεται τη Ζυρίχη και θέλει πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή του ελβετικού πρωταθλήματος, καθώς την ακολουθεί κατά πόδας η Γκρασχόπερς.

Η τριάδα μας ολοκληρώνεται με τον νοκ-άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου Γαλλίας ανάμεσα στην Γκινγκαμπ και τη Μονακό. Η ομάδα του Πριγκιπάτου υπερτερεί σε ποιότητα έναντι των γηπεδούχων, που έχουν να σκέφτονται και τη σωτηρία τους στο Σαμπιονα και λογικά θα καταφέρει να πάρει τη νίκη-πρόκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΡΙΑΔΑ…

116. ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ (1.80)
128. ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΖΥΡΙΧΗ 1 (1.45)
131. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΜΟΝΑΚΟ 2 (1.85)

ΑΠΟΔΟΣΗ:
4.8

Για σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης