Ο Λεβαδειακός βρέθηκε να χάνει με 1-0 στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Super League, όμως στη συνέχεια σκόραρε τρεις φορές και πήρε τη νίκη με 3-1. Για τους γηπεδούχους σκόραρε στο 30’ με πέναλτι ο Μάρτινς, ενώ για τους Βοιωτούς ισοφάρισε στο 83’ ο Γιακουμάκης, ενώ τη νίκη του Λεβαδειακού υπέγραψε ο Μάντζιος με πέναλτι στο 87’ και πλασέ στο 90’. Ο φορ των φιλοξενούμενων έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λεβαδειακός μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και απείλησε τέσσερις φορές στο πρώτο δεκάλεπτο, χωρίς όμως να σκοράρει. Το πρώτο σουτ έγινε μόλις στο 1ο λεπτό από τον Μάντζιο, ενώ στο 4’ ο Μιλιάζες δεν βρήκε στόχο. Στο 8′ ο Μάντζιος με το κεφάλι δεν έγινε ιδιαίτερα απειλητικός, ενώ δύο λεπτά αργότερα εκ νέου ο Μιλιάζες με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή δοκίμασε τα ρεφλέξ του Αθανασιάδη.

Η απάντηση του Πανθρακικού ήρθε με τον Ντιγκινί να αναγκάζει τον κίπερ Τσιντώτα να απομακρύνει σε κόρνερ, ενώ στο 21’ ο Λεβαδειακός λίγο έλειψε να προηγηθεί. Ο Μάντζιος έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ντιγκινί που προσπάθησε να απομακρύνει είδε την μπάλα να προσκρούει στο δοκάρι.

Στο 28′ ο Βάτσιος καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Πανθρακικού όταν ο Μάντζιος πήδηξε για την κεφαλιά με τον Μελίσση. Ο Μάρτινς ανέλαβε την εκτέλεση και πέτυχε το 1-0. Ο Λεβαδειακός έχασε στο 42’ την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Ναβάρο γύρισε την μπάλα από αριστερά και ο Μάντζιος από το ύψος του πέναλτι, πάσαρε στον επερχόμενο Φαβάλι που σούταρε, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αθανασιάδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λεβαδειακός πέτυχε την ολική ανατροπή στο τέλος του αγώνα. Πρώτα ο Μάντζιος προειδοποίησε στο 75’ με σουτ που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ το 1-1 καταγράφηκε στο 83’. Ο Μάντζιος πέρασε την κάθετη μπαλιά στον Γιακουμάκη και εκείνος με σουτ έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 86′ ο Ναβάρο έβγαλε μία σέντρα από δεξιά, ο Πορτουλίδης είχε απλωμένο χέρι και ο Βάτσιος έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Μάντζιος ανέλαβε την εκτέλεση του και έκανε το 2-1, ανατρέποντας το σκορ.

Το τελικό 3-1 γράφτηκε στο 90′ όταν ο Μάντζιος μετά από απομάκρυνση της μπάλας από την άμυνα του Λεβαδειακού, βρέθηκε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα του Πανθρακικού τον οποίο νίκησε.

Πανθρακικός – Λεβαδειακός 1-3 (Novasports 2)

Γκολ: 30′ πεν. Μάρτινς – 83′ Γιακουμάκης, 87′ πεν., 90′ Μάντζιος

Κίτρινές κάρτες: Ποτουρίδης, Ντιγκινί, Μπαϊκαρά, Μεχία – Φαβάλι, Μάντζιος, Μιλιάζες, Τσιντώτας

Κόκκινες κάρτες:

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μπαϊκαρά (85′ Μαρκόπουλος), Ποτουρίδης, Μελίσσης, Σέρφα, Μεχία, Μάρτινς, Βάλτερ, Χαβίτο, Χασομέρης (62′ Παπαγεωργίου), Ντιγκινί.

Λεβαδειακός:
Τσιντώτας, Τριποτσέρης, Στάθης, Μιλιάζες, Εντουίν, Μουλόπουλος (76′ Θέος), Γιακουμάκης, Γιάχιτς (67′ Νικολάου), Μάντζιος, Φαβάλι (66′ Μπελγκαζουανί), Ναβάρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης