Οι Πράσινοι που δοκιμάζονται στη δύσκολη έδρα του Παναιτωλικού το βράδυ της Δευτέρας (21.30-Novasports1) δεν έχουν περιθώρια για κάποιο στραβοπάτημα.

Απέτυχε με την Μπριζ και απογοήτευσε στο πρώτο ματς με την Γκαμπάλα, όμως στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας ο Παναθηναϊκός καλείται να μπει με το δεξί από την έδρα του Παναιτωλικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα δείχνουν ότι ο Γιάννης Αναστασίου θα παρατάξει με 4-4-2 τον Παναθηναϊκό. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπούρμπο, Ταυλαρίδη, Σάντσεθ και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με εσωτερικούς μέσους τον Ζέκα και τον Πράνιτς (ή τον Ατζαγκούν) και τον Νίνη σε οργανωτικό ρόλο. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Καρέλης και Μπεργκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Κουτρουμπής, Εσιέν, Χουχούμης, Μαρινάκης, Καλτσάς και Πέτριτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λουντ, Βέμερ, ανέτοιμος Κλωναρίδης και ο Δώνης, ενώ αποκλείστηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Τριανταφυλλόπουλος που τελεί υπό σιωπηρή τιμωρία επειδή πριν από μερικές είχε παραβιάσει το ωράριο και είχε ξενυχτίσει με τον Αναγνωστόπουλο.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης