Οκτώ παίκτες από το ρόστερ του Παναθηναϊκού της σεζόν 2014/2015 δεν συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των γκρουπ που θα ξεκινήσουν από αύριο να περνούν από εργομετρικές εξετάσεις.

Η ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που από αύριο έως την ερχόμενη Πέμπτη θα ξεκινήσουν σιγά-σιγά να προετοιμάζονται για την επόμενη χρονιά. Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Α’ γκρουπ (27/06): Αναγνωστόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Δώνης, Βέμερ, Καλτσάς, Μαρινάκης.

Β’ γκρουπ (28/06): Στιλ, Μπούρμπος, Πέτριτς, Ατζαγκούν, Βασίλης Αγγελόπουλος, Εσιέν.

Γ’ γκρουπ (02/07): Κοτσόλης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπεργκ, Λουντ, Πράνιτς, Λαγός, Καρέλης, Νίνης, Ζέκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με βάση αυτή τη λίστα δεν έχουν κληθεί να περάσουν από εργομετρικά οι: Μαυρίας, Μέντες, Σπυρόπουλος, Ρισβάνης, Σταματάκης, Ντίνας, Ταμπάκης, Γκέκας, Τζανουλίνος, Νιούμαν, Γιώργος Αγγελόπουλος και Λάμπρου. Πλην του Μαυρία που ήρθε δανεικός για έξι μήνες από τη Σάντερλαντ, οι υπόλοιποι έχουν συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Κι αν για τον διεθνή ακραίο επιθετικό μέσο είναι δεδομένη η επιθυμία της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας να τον «ντύσουν»… μόνιμα στα πράσινα (θα περιμένουν έως ότου η Σάντερλαντ ρίξει τις απαιτήσεις της), για τους υπόλοιπους τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Στους Μέντες και Σπυρόπουλο η ΠΑΕ έχει δώσει άδεια μέχρι τις 14 Ιουλίου. Μετά από εισήγηση του Γιάννη Αναστασίου η θέση της διοίκησης είναι να λυθούν τα συμβόλαιά τους, κάτι για το οποίο έχουν ενημερωθεί οι παίκτες. Όσον αφορά τον Θανάση Ντίνα, ο οποίος τη σεζόν 2013/2014 φάνηκε να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Γιάννη Αναστασίου, δεν έγινε το ίδιο και στην περασμένη περίοδο.

Μπορεί το συμβόλαιό του να ανανεώθηκε στη διάρκεια της σεζόν (έως το 2018), ωστόσο, στις προθέσεις των ανθρώπων του «τριφυλλιού» είναι να παραχωρηθεί κάπου δανεικός, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να αποδείξει ότι μπορεί να επιστρέψει και να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα οι νεαροί Ρισβάνης, Σταματάκης, Ταμπάκης, Γκέκας έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016, αλλά δεν υπολογίζονται για την φετινή χρονιά. Σε κάποιους θα προταθεί να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους και να δοθούν δανεικοί, ενώ κάποιοι θα αποχωρήσουν.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκαν στην ομάδα των νέων, Νιούμαν, Τζανουλίνος, Λάμπρου και Γιώργος Αγγελόπουλος, δεν συμμετέχουν στα γκρουπ για τα εργομετρικά. Οι τρεις πρώτοι έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016 ενώ ο Αγγελόπουλος υπέγραψε πριν από λίγες μέρες το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Σε ό,τι αφορά τους νεοαποκτηθέντες, ο Μάικλ Εσιέν, αναμένεται στην Αθήνα μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να μπει στο πρόγραμμα, ενώ οι Βέμερ, Καλτσάς θα είναι οι πρώτοι εκ των μεταγραφικών αποκτημάτων που θα βρεθούν και πάλι στο Κορωπί το Σάββατο. Ο Λουντ έχει άδεια μέχρι τις 2 Ιουλίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης