Τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου συνεχίζει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» είναι κοντά στην απόκτηση του Χρήστου Μπούρμπου, κινούνται για τον Γιώργο Καραγκούνης, ενώ παράλληλα εξετάζουν προσεκτικά τους Γιόρντι Μπάις και Εμιλιάνο Αρμεντέρος!

Για τον έμπειρο δεξιό αμυντικό τα πράγματα είναι συγκεκριμένα. Ο Μπούρμπος έχει καταθέσει προσφυγή κατά του ΟΦΗ και η εκδίκασή της αναβλήθηκε για τις 2 Ιουνίου. Όταν μείνει ελεύθερος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με το «τριφύλλι» για τα επόμενα δύο χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τον Καραγκούνη, η μετακόμιση του στον Παναθηναϊκό αναμένεται να ανακοινωθεί πριν από το Μουντιάλ στη Βραζιλία.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός κινείται για τον Γιόρντι Μπάις, Πρόκειται για 26χρονο Ολλανδό, που αγωνίζεται στην Μπρέντα σαν μέσος, ενώ έχει τη δυνατότητα να καλύψει το κέντρο, αλλά και το δεξί άκρο της άμυνας!

Ο Ολλανδός χαφ αποκάλυψε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ότι ο μάνατζέρ είχε συνάντηση με άνθρωπο της «πράσινης» ΠΑΕ: «Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαίος σύλλογος. Δεν με ανησυχεί η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. Είχε μία συνάντηση ο εκπρόσωπός μου με ανθρώπους του Παναθηναϊκού την περασμένη εβδομάδα, όπου κατατέθηκε συγκεκριμένη προσφορά. Δεν υπάρχει προθεσμία για να απαντήσω. Είναι, ωστόσο, μία από τις προτάσεις που εξετάζω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους «πράσινους» έχει προταθεί και ο Εμιλιάνο Αρμεντέρος της Οσασούνα. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2015. Φέτος έπαιξε σε 31 ματς και είχε 5 γκολ και 3 ασίστ, ενώ οι οικονομικές του απαιτήσεις μπορούν να καλυφθούν από τον Παναθηναϊκό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης