Με τον εκπρόσωπο του Μάρκους Μπεργκ συναντήθηκαν χθες οι .άνθρωποι του Παναθηναϊκού και συζήτησαν για το ενδεχόμενο της επέκτασης της συνεργασίας τους.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος εκδήλωσαν με επίσημο τρόπο στο μάνατζερ του Σουηδού στράικερ την επιθυμία της διοίκησης για την επέκταση του συμβολαίου του, ωστόσο, είναι ακόμη πολύ νωρίς για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που προκύπτει από το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι η κοινή διάθεση που υπάρχει για τη συνέχιση της συνεργασίας τους, αρκεί να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες που έθεσε η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ο Μπεργκ έχει ακόμα 2,5 χρόνια συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και δεν συντρέχει λόγος για να γίνουν βιαστικές κινήσεις. Η συνάντηση της Κυριακής έγινε περισσότερο για να γνωριστούν ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ, Τάκης Φύσσας, κι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Βόκολος, με τον εκπρόσωπο του Μάρκους Μπεργκ.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης