Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται απόψε (22:05, Novasports 2) με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι «πράσινοι» του Γιάννη Αναστασίου, που ακόμα δεν έχουν κάνει… σεφτέ στον όμιλο, ευελπιστούν να πάρουν τους πρώτους βαθμούς.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει σύστημα 4-3-2-1. Ο Στιλ προορίζεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, έχοντας αριστερά τον Νάνο, δεξιά τον Τριανταφυλλόπουλο και τους Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λαγός θα παίξει ως αμυντικός μέσος, έχοντας μπροστά του τους Ζέκα και Δώνη. Σε ελεύθερο ρόλο θα αγωνιστεί ο Ντίνας με τον Ατζαγκούν δίπλα του, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Καρέλης. Θέση διεκδικεί και ο Μλάντεν Πέτριτς.

Από την άλλη πλευρά, η Αϊντχόφεν του Φιλίπ Κοκού θα παραταχθεί με 4-3-3 . Ο Ζόετ θα είναι στην εστία, έχοντας στόπερ τους Ρέκικ και Μπρούμα. Δεξί μπακ θα είναι ο Αρίας και αριστερό ο Βίλεμς. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Χέντριξ, Φλόετ και Μάχερ, ενώ την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Λοκάντια, Ζοζεφζούν και Νάρσινγκ.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης