Με την συμπαράσταση του κόσμου του θα ταξιδέψει στην Πάτρα ο Παναιγιάλειος, για το παιχνίδι της Τετάρτης (18/03), ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Football League.

Σε ήρεμο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους των δυο ομάδων και την Αστυνομία, για τα μέτρα ασφαλείας. Η «Μαύρη Θύελλα» ζήτησε να της διαθέσει εισιτήρια η «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ, αίτημα που έγινε δεκτό και οι φίλοι του Παναιγιάλειου θα φιλοξενηθούν στην θύρα 3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τη «Θύρα 3» του Παμπελοποννησιακού Σταδίου θα καταλάβουν τελικά όσοι φίλαθλοι του Παναιγιαλείου θα μεταβούν την ερχόμενη Τετάρτη στην Πάτρα, προκειμένου να ενισχύσουν τη «Μαύρη Θύελλα» στον αγώνα που δίνει με την ομάδα της Παναχαϊκής, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Football League ΟΠΑΠ.

Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Παμπελοποννησιακό, παρουσία εκπροσώπων των δύο ΠΑΕ, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας και της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.), με σκοπό τη λήψη των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σύσκεψη η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» κατέθεσε αίτημα προς την «ΠΑΕ Παναχαϊκή» για διάθεση κερκίδας για μεμονωμένους φιλάθλους μας, κάτι που έγινε αποδεκτό, με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΛ.ΑΣ.

Έτσι, η γηπεδούχος ομάδα θα διαθέσει τη συγκεκριμένη Θύρα για τη φιλοξενία των φιλάθλων μας, οι οποίοι θα πρέπει να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα και με δικά τους μέσα μεταφοράς.

Εισιτήρια (10 ευρώ) για το παιχνίδι οι φίλαθλοί μας θα μπορούν να προμηθευτούν από τα εκδοτήρια που θα βρίσκονται έξω από τη «Θύρα 3» και τα οποία θα ανοίξουν δύο ώρες νωρίτερα (2μ.μ.) για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους».

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης