Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος, χωρίς σκορ, με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και απώλεσε τους πρώτους του βαθμούς. Δοκάρι είχε στο 26ο λεπτό ο Σαβιόλα.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναιτωλικός είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στα πρώτα 25 λεπτά. Το ξεκίνημα των παικτών του Μίτσελ δεν ήταν καλό, αν και στο 7΄ από φάουλ του Βάις, ο Σιόβας βρέθηκε εντελώς αμαρκάριστος και η κεφαλιά που επιχείρησε έφυγε άουτ. Η μεγάλη ευκαιρία για τους Πειραιώτες χάθηκε στο 26΄ με το Σαβιόλα να παίρνει την ασίστ από το Βάις, αλλά το σουτ που επιχείρησε απέναντι από το Ράφαελ κτύπησε στο αριστερό δοκάρι κι έφυγε άουτ. Ο Αργεντινός είχε ένα ακόμη σουτ στο 35΄ που δεν βρήκε στόχο, ενώ σε όλο το 90λεπτο, η μοναδική καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 38΄ με τον Καμαρά να μπαίνει απειλητικά στην περιοχή, αλλά το γύρισμα που έκανε μπλόκαρε εύκολα ο Ρομπέρτο.

«Σκούρα» τα βρήκε ο Ολυμπιακός και στο β’ ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι από τη σέντρα και μετά είχαν κλείσει όλους τους διαδρόμους και μοιραία οι παίκτες του Μίτσελ προσπαθούσαν να απειλήσουν μόνο από στημένες φάσεις. Από δύο φάουλ του Χολέμπας στο 55΄ και 64΄ ο Μήτρογλου έπιασε ισάριθμες κεφαλιές (και στις δύο περιπτώσεις ήταν οφσάιντ που δεν υποδείχθηκε), αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Όσο περνούσε η ώρα η ομάδα του Μάκη Χάβου άρχισε σιγά-σιγά να βγαίνει και στην αντεπίθεση. Σε μία από αυτές στο 66΄, ο Καμαρά γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και ο Μανωλάς πήρε την «μπουκιά από το στόμα» του Μπόγιοβιτς, ο οποίος ήταν έτοιμος να πλασάρει. Στο 72΄ ο Ρομπέρτο ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε το σουτ του Μπόγιοβιτς.

Η καλύτερη φάση του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος σημειώθηκε στο 77΄, όταν ο Γκάλο έδιωξε την μπάλα, ενώ αυτή είχε πάρει πορεία προς τα δίχτυα μετά το πλασέ του Μανιάτη. Νέα μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Παναιτωλικός στο 83΄ με τον Σφακιανάκη να μη μπορεί από πολύ κοντά να πλασάρει τον Ρομπέρτο. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ράφαελ έκανε την επέμβαση του αγώνα στο απευθείας φάουλ του Χολέμπας και κράτησε το «μηδέν» του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 0-0 (Nova 1)

Γκολ:
26′ δοκάρι ο Σαβιόλα

Κίτρινες κάρτες: Κούσας, Γοδόι, Μπικέι, Μελισσάς, Κουτσοσπύρος

Κόκκινες κάρτες:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Μπικέι, Κούσας, Μελισσάς, Ζούνιορ, Γοδόι, Μπακάκης, Καμαρά (90′ Κουτσοσπύρος), Θεοδωρίδης (78′ Μύγας), Μπόγιοβιτς (82′ Σφακιανάκης).

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης (73′ Γιαταμπαρέ), Μασάντο (52′ Εντινγκά), Ντομίνγκες (55′ Κάμπελ), Βάις, Σαβιόλα, Μήτρογλου.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης