Ακάθεκτος προχωράει στο πρωτάθλημα της Super League ο Παναιτωλικός, που πλέον φιγουράρει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου επιβλήθηκε την Κυριακή με 2-1 σκορ του Λεβαδειακού στο Αγρίνιο, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος και παρέμεινε για όγδοη αγωνιστική αήττητη, σημειώνοντας παράλληλα την Πέμπτη εντός έδρας νίκη της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Μπικέ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα των «καναρινιών» εις βάρος των Βοιωτών, που είχαν μειώσει προσωρινά με τον Μουλόπουλο.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Ο Παναιτωλικός επέβαλε από το πρώτο λεπτό τον ρυθμό του, έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Γκάλο (απευθείας φάουλ στο 2΄) και Μπόγιοβιτς (13΄ κεφαλιά άουτ), καταφέρνοντας να πάρει το προβάδισμα στο 17ο λεπτό με την προβολή του Μπικέ από το κόρνερ του Θεοδωρίδη (1-0).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 43΄ οι Βοιωτοί στην πρώτη τους επιθετική προσπάθεια στο ματς έφτασαν στην ισοφάριση με τη σέντρα σουτ του Μουλόπουλου, που δεν υπολόγισε καλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Χάβου μπήκε αποφασισμένη να επανακτήσει το προβάδισμα, καταφέρνοντας να κάνει το 2-1 στο 50ο λεπτό.

Σκόρερ για τα «καναρίνια» και πάλι ο Μπικέ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη λάθος έξοδο του Πριζόφσκι και με κεφαλιά ανάγκασε τον πορτιέρο των Βοιωτών να μαζέψει για δεύτερη φορά την μπάλα από το βάθος της εστίας του.

Τα πράγματα απλοποιήθηκαν στη συνέχεια για την ομάδα του Χάβου (αποβλήθηκε από τον πάγκο στο 54ο λεπτο για διαμαρτυρία) στο 58ο λεπτό, καθώς απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κονέ, ο οποίος άφησε τους «πράσινους» με 10 παίκτες.

Στο 70΄ ο Πριζόφσκι έκανε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Μπόγιοβιτς και διατήρησε την ομάδα του «ζωντανή» στο παιχνίδι, ωστόσο στα λεπτά που απέμεναν δεν άλλαξε κάτι κι έτσι το «τρίποντο» κατέληξε στα χέρια των γηπεδούχων.

Κίτρινες: 51′ Κονέ, 82′ Μουλόπουλος

Κόκκινες: 56′ Κονέ

Παναιτωλικός (Χάβος): Μπρακάλι, Μελισσάς (46′ Γκολιάς), Μπικέ, Κούσας, Γκάλο, Γοδόι, Ζούνιορ, Θεοδωρίδης (83′ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπακάκης, Καμαρά (68′ Μπελόν), Μπόγιοβιτς

Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μάγκας (59′ Πετράτσι), Λυκογιάννης, Σκέμπης, Ιωαννίδης, Μάρτινς, Κονέ, Μάντζιος (76′ Μάντζιος), Κάντζι.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης