Ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου θα πραγματοποιήσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Ηλυσιακό, για την 7η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Ο νέος τεχνικός του «ιστορικού», όπως είναι φυσικό επιθυμεί το ξεκίνημα της θητείας του στον σύλλογο να συνδυαστεί με νίκη και γι’ αυτό το λόγο κρατάει σε επαγρύπνηση τους παίκτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε μπροστά μας ένα εκτός έδρας ματς με μία ομάδα που, όπως κι εμείς, προέρχεται από αλλαγή προπονητή. Ο Ηλυσιακός έχει δείξει έως τώρα καλά στοιχεία, ενώ αναμένεται να παρουσιασθεί αλλαγμένος» τόνισε αρχικά ο Σφαιρόπουλος στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και πρόσθεσε:

«Θέλει πάση θυσία να πετύχει την πρώτη του εντός έδρας νίκη στη σεζόν και αυτό δίνει έξτρα κίνητρο στους παίκτες του. Όμως κι εμείς από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, παρότι δεν είχαμε πολλές μέρες στη διάθεσή μας. Εκείνο που χρειάζεται είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και να κάνουμε όσα έχουμε σχεδιάσει, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα και στον έλεγχο του ρυθμού».

Από την πλευρά του, ο Μάριος Μπατής σχολίασε: «Για μας είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα τα εκτός έδρας. Πόσω μάλλον όταν ο αντίπαλός μας μετά την αλλαγή προπονητή αναμένεται να παρουσιασθεί αλλαγμένος και με διαφορετική ψυχολογία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες. Πιστεύω ότι έχουμε τα φόντα και το υλικό να το πετύχουμε, αρκεί να τηρήσουμε κατά γράμμα τις εντολές του νέου μας προπονητή, να προσέξουμε στην άμυνα και να μη χάσουμε τη συγκέντρωσή μας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης