Δύσκολη νίκη με 2-1 επί της Μπολόνια πέτυχε η Ίντερ στο «Σαν Σίρο», στο δεύτερο χρονικά ματς της 29ης αγωνιστικής της Serie A.

Τα γκολ των Πέρισιτς (73΄) και Ντ΄Αμπρόσιο (76΄) έδωσαν σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του Μαντσίνι και παρά τη μείωση του σκορ από τον Μπριένσα στο 90΄ οι «νερατζούρι» πήραν το «τρίποντο» και ταυτόχρονα ανέβηκαν στην 4η θέση της κατάταξης που τους δίνει το δικαίωμα να ελπίζουν βάσιμα στην έξοδό τους στο επόμενο Champions League. Η αδιάφορη βαθμολογικά, Μπολόνια, «λύγισε» στο τέλος και μετά από τρεις σερί ισοπαλίες γνώρισε την πρώτη της ήττα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της αγωνιστικής, Έμπολι και Σαμπντόρια αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ, 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 42΄ με τον Κουαλιαρέλα και στο 82΄ ο Λαουρίνι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Σημαντικός ο βαθμός για τη «Σαμπ», καθώς δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή της (απέχει 6 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη), ενώ οι γηπεδούχοι, που μετά από 4 σερί ήττες πήραν τον πρώτο τους βαθμό, θεωρητικά δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα και τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία (στο +9 από τη διακεκαυμένη ζώνη).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης