Ευχάριστα νέα επιφύλασσε για τον Γιάννη Αναστασίου η τελευταία προπόνηση πριν τον πρώτο αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο «Μορίς Ντουφράσν» για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μλάντεν Πέτριτς παρά τις ενοχλήσεις που αισθανόταν από τη Δευτέρα, συμμετείχε κανονικά σε όλες τις ασκήσεις και έθεσε εαυτόν στα πλάνα του προπονητή για το αρχικό σχήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ολόκληρη η προπόνηση των «πράσινων» πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο της Σταντάρ Λιέγης και όχι στο κανονικό.

Ο λόγος που συνέβη αυτό είναι η κακή κατάσταση που βρίσκεται το «Μορίς Ντουφράσν» από τις συνεχείς βροχοπτώσεις. Για να μην επιβαρυνθεί ακόμη ο αγωνιστικός χώρος ζητήθηκε απ’ τους «πράσινους» να «μετακομίσουν» για την απογευματινή τους προπόνηση.

Αν και η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ήταν αρχικά αρνητική στο ενδεχόμενο να μην προπονηθεί στο γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας, τελικά ακολούθησε το αίτημα του βελγικού συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Λιέγη και ο Αλαφούζος

Στη Λιέγη βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος μετέβη στο Βέλγιο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Τετάρτης ανάμεσα στη Σταντάρ και στον Παναθηναϊκό.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης