Ευχάριστα ήταν τα νέα στον Παναθηναϊκό αναφορικά με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη,  ενόψει της αυριανής νοκ-άουτ αναμέτρησης με τον ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

O Έλληνας διεθνής πάουερ φόργουορντ επέστρεψε από το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας με «ενθύμιο» μία θλάση δευτέρου βαθμού (στον οπίσθιο μηριαίο), ωστόσο «έβγαλε» την τελευταία προπόνηση χωρίς ενοχλήσεις και θα είναι στη δωδεκάδα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κατά πόσο θα ρισκάρει ο Αργύρης Πεδουλάκης τη συμμετοχή του Έλληνα πάουερ φόργουορντ/σέντερ στον αυριανό αγώνα θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη του αγώνα, αλλά το σίγουρο είναι ότι κανείς στον Παναθηναϊκό δεν θέλει να έρθει αντιμέτωπος με μία πιθανή υποτροπή του τραυματισμού του.
 
Ο Έλληνας τεχνικός, πάντως, θα τον έχει -εκτός απροόπτου- στη διάθεση του στο ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΣΕΦ, στην πρεμιέρα της Α1 Ανδρών (14/10).

Στο μεταξύ, η «πράσινη» ΚΑΕ και ο πρόεδρος της, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Γιώργου Αμερικάνου.

Αναλυτικά: «Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την είδηση της απώλειας του Γιώργου Αμερικάνου, εκφράζουν την ειλικρινή λύπη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ο Αμερικάνος έγραψε τη δική του μεγάλη ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό και το ελληνικό μπάσκετ. Το τελευταίο “αντίο” θα ειπωθεί αύριο, 8/10, στις 16.30 στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης