Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε για τρίτη φορά ισόπαλος στους φετινούς ομίλους του Europa League. O «Δικέφαλος του Βορρά» έμεινε στο 0-0 με την Κράσνονταρ στη Ρωσία, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς στο 88’ αποβλήθηκε ο Τζεντρζέτζικ για τους Ρώσους και στο επόμενο λεπτό ο Ζάιρο.

Στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πρώτιστο στόχο να διαφυλάξουν το μηδέν στις εστίες τους και στα πρώτα 45 λεπτά δεν υπήρξαν ευκαιρίες, με τον ΠΑΟΚ να μετρά μία καλή στιγμή σε μακρινή κεφαλιά του Αθανασιάδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κακός ρυθμός συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, ενώ καλή στιγμή χωρίς να απειληθεί όμως η εστία της Κράσνονταρ καταγράφηκε στο 68ο λεπτό. Η μπάλα στρώθηκε στο ύψος του πέναλτι στον Σάμπο, που σούταρε ψηλά άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα η Κράσνονταρ έχασε ευκαιρία για να προηγηθεί, όταν ο Λαμπόρντ σούταρε από πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή και ο Γλύκος απέκρουσε εντυπωσιακά με το ένα χέρι σε κόρνερ. Στο 77′ ο Ζάιρο σούταρε από καλή θέση, όμως ο Ντίκαν μπλόκαρε, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κάτσε απείλησε με σουτ έξω από την περιοχή, με τον τερματοφύλακα της Κράσνονταρ να αποκρούει με γροθιά!

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι στο τέλος του αγώνα, σε ανατροπή του Μπερμπάτοφ στην περιοχή, ενώ η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με δύο κόκκινες κάρτες από τον Σουηδό ρέφερι, Αντρέας Έκμπεργκ. Ο Τζεντρζέτζικ για την Κράσνονταρ στο 88′ και ο Ζάιρο ένα λεπτό αργότερα αντίκρισαν δεύτερες κίτρινες κάρτες και πήραν νωρίτερα από τους υπόλοιπους την άγουσα για τα αποδυτήρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΟΚ – Κράσονταρ 0-0 (OTE Sport 2)

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες:
Ζάιρο – Τζεντρζέτζικ

Κόκκινες κάρτες:
89′ Ζάιρο – 88′ Τζεντρζέτζικ

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ (46′ Λέοβατς), Κόστα, Μαλεζάς, Ροντρίγκες, Κάτσε, Σάμπο, Πέλκας (72′ Μακ), Ζάιρο, Αθανασιάδης (57′ Μπερμπάτοφ).

Κράσνονταρ: Ντικάν, Στράντμπεργκ, Τζεντρζέτζικ, Γκράνγκβιστ, Καλέσιν, Τορμπίνσκι (82′ Γιαζίνσκι), Αχμέντοφ (65′ Μαμάεφ), Λαμπόρντε, Καμπορέ, Ζοαοζίνιο, Σμόλοφ (63′ Αρί).

Στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου η Ντόρτμουντ επικράτησε 3-1 της Καμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν.

Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο:
1.Ντόρτμουντ 7
2.Κράσνονταρ 4
3.ΠΑΟΚ 3
4.Καμπάλα 1

Η επόμενη αγωνιστική:

Πέμπτη 05/11 (20.00)
Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ
Ντόρτμουντ-Καμπάλα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης