Έντονη δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ το σκεπτικό της απόφασης του διαιτητικού δικαστηρίου Εφέσεων της ΕΠΟ, που δικαίωσε τον Γιώργο Δώνη στη δικαστική του διαμάχη με τον «δικέφαλο» του Βορρά.

Μετά από αυτήν την απόφαση οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» υποχρεούνται να καταβάλλουν στον Έλληνα τεχνικό και τους συνεργάτες του περίπου 800.000 ευρώ, εντούτοις στο στρατόπεδο του συλλόγου δεν είναι διατεθειμένοι να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα δεδομένου ότι ο Δώνης συμφώνησε τον περασμένο μήνα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ και ως εκ τούτου αυτό το γεγονός δεν λήφθηκε υπ’ όψιν στη συγκεκριμένη υπόθεση (η εκδίκαση της στο διαιτητικό δικαστήριο Εφέσεων της ΕΠΟ έγινε τον Σεπτέμβριο) οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα ζητήσουν να μειωθεί η αποζημίωση που απαιτεί ο Έλληνας προπονητής.

Κι αυτό γιατί δεν γίνεται ο Έλληνας προπονητής, όπως ισχυρίζονται, να αμείβεται την σεζόν 2013-14 από δύο συλλόγους.

Στον ΠΑΟΚ, ακόμη, είναι ενοχλημένοι με την ΕΠΟ γιατί θεωρούν ότι δείχνει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νομικός που εκπροσώπησε τον Γιώργο Δώνη, η κ. Σουλούκου, ήταν άλλωστε σε επιτροπές της Ελληνικής Ομοσπονδίας και θεωρούν ότι η διαδικασία δεν έγινε όπως έπρεπε. Δεν είναι, εξάλλου, τυχαίο ότι από χθες η πλευρά Δώνη ήξερε ότι θα δικαιωθεί.

Η τελική απόφαση, πάντως, για το επόμενο βήμα ανήκει στον Σαββίδη, ενώ το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες λόγω της σοβαρής πιθανότητας να ανοίξει μέτωπο με την ΕΠΟ.

Διαβάστε επίσης:

Δικαιώθηκε ο Δώνης,
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013, 16:24

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης