Στη διάρκεια της απολογία του ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο στο παιχνίδι των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό ο νομικός εκπρόσωπος του «Δικεφάλου του Βορρά, Αχιλλέας Μαυρομάτης ισχυρίστηκε πως δεν έγιναν εκτεταμένα επεισόδια.

Παράλληλα επιτέθηκε στην ΕΠΟ και τον Ολυμπιακό με αφορμή την απόφαση της αφαίρεσης τριών βαθμών από τα πλέι οφ για τα όσα έγιναν στην Τούμπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο ΠΑΟΚ έκανε δύο λάθη… Το ένα είναι ότι νίκησε τον Ολυμπιακό και προκάλεσε στην ΕΠΟ αντίδραση και πολεμική άνευ προηγουμένου. Δίκασε μια υπόθεση ως εκτεταμένα επεισόδια χωρίς να στέκει κάτι τέτοιο. Αν η ΕΠΟ θέλει να διαλύσει τον ΠΑΟΚ. Εσείς πιστεύω θα κρίνεται δίκαια. Δεν γίνεται τα δημοσιεύματα των εφημερίδων να αποτελούν κατηγορητήριο του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα. Έχω τη βεβαιότητα ότι εάν δεν είναι η απόφαση αυτή που θέλουν στην ΕΠΟ, τότε θα επέμβει ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για να ασκήσει έφεση», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Ποικιλίδης έριξε ευθύνες στη στάση της αστυνομίας: «Είναι πάγια τακτική μας να ζητάμε εισιτήρια. Υπήρχε μια αισιοδοξία λόγω του τελικού του Κυπέλλου. Φωνάξαμε τους συνδέσμους και τους είπαμε ότι πρέπει να προσέξουν. Εγώ μίλησα με τον Ταξίαρχο που μου είπε ότι έγινε εξονυχιστικός έλεγχος στους οπαδούς. Αν υπήρχε αστυνομική δύναμη στη θύρα δεν θα γινόταν τίποτα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης