Φτωχότερη είναι πλέον η «οικογένεια» του ΠΑΟΚ, καθώς την Κυριακή έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών, νικημένη από την επάρατη νόσο, η χαντμπολίστρια της ομάδας, Αντωνία Πουσπουτάκη.

Η άτυχη αθλήτρια, που κηδεύτηκε σήμερα το απόγευμα στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τις Σέρρες, υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του τμήματος γυναικείου χάντμπολ της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Πουσπουτάκη αγωνίστηκε για σειρά ετών με αυταπάρνηση και ανιδιοτελώς στον «δικέφαλο» του Βορρά μέχρι προ τριετίας όταν προσβλήθηκε από καρκίνο.

Έκτοτε δεν έλειψε από το τμήμα παρακολουθώντας τις εκδηλώσεις και τους αγώνες του, αδυνατώντας όμως να συμμετάσχει σε αγώνες. Αγωνίστηκε και στην εθνική γυναικών και ο θάνατος της προκάλεσε μεγάλη θλίψη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Συλλυπητήρια από τον Ερασιτέχνη

Για τον θάνατο της Αντωνίας Πουσπουτάκη ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το γυναικείο τμήμα χειροσφαίρισης του συλλόγου εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια με ψήφισμα που εκδόθηκε. «Η προσφορά της στο σύλλογο μας όσο και στο γυναικείο χάντμπολ υπήρξε μεγάλη και ανιδιοτελής. Αντί στεφάνου θα κατατεθεί συμβολικό ποσό στο “Χαμόγελο του Παιδιού”,» καταλήγει το ψήφισμα της διοίκησης του ΑΣ ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης