Ο χθεσινός τραυματισμός του Γιάννη Σκόνδρα στον αγώνα με τη Φιορεντίνα, που όπως φαίνεται θα τον αφήσει εκτός ομάδας ίσως και τρεις εβδομάδες δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στην αμυντική συγκρότηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης και τον προπονητή της Άγγελο Αναστασιάδη.

Κι αυτό γιατί ο Έλληνας οπισθοφύλακας ο οποίος θα χάσει και τον επαναληπτικό αγώνα με τους «βιόλα», προοριζόταν να καλύψει το κενό που αφήνει ο Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος αποβλήθηκε την περασμένη Κυριακή στο ματς με τον Ατρόμητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά λοιπόν και την απουσία του Σκόνδρα δημιουργείται πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ δεδομένου πως στη δεξιά πτέρυγα θα αγωνιστεί ο Στέλιος Κίτσιου και ο Γιώργος Τζαβέλας, που είναι ο άλλος κεντρικός αμυντικός επίσης δεν είναι έτοιμος μετά τον τραυματισμό του πριν από ένα μήνα.

Συνεπώς ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναζητεί λύσεις για το κέντρο της άμυνας και δεν είναι καθόλου απίθανο να μετατρέψει ειδικά για τον αγώνα αυτόν κάποιον ανασταλτικό μέσο σε κεντρικό αμυντικό.

Το πιθανότερο όπως έδειξε και στη σημερινή απογευματινή προπόνηση είναι τον ρόλο του παρτενέρ του Κατσικά να επωμιστεί ο Ολλανδός Μαντούρο, ενώ στην θέση του επίσης τραυματία Μακ, πιθανολογείταιπως θα ξεκινήσει ο Ισραηλινός Γκολάσα, που χθες έκανε ενθαρρυντική παρουσία στο διάστημα της συμμετοχής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης