Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ολοκληρώσει το μετεγγραφικό του «πάζλ» για την περίοδο του Ιανουαρίου και αναζητά έναν ποδοσφαιριστή με «μεγάλο» όνομα, ο οποίος θα του δώσει κύρος και θα τον βοηθήσει επιθετικά είτε σαν φορ, είτε σαν αριστερό εξτρέμ.

Το τελευταίο σενάριο συνδέει τον «Δικέφαλο του Βορρά» με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος ανήκει στην Μόνακο και φέρεται να είναι στην πόρτα της εξόδου. Αν το σενάριο έχει βάση θα φανεί μέσα στα επόμενα 24ωρα, καθώς η μετεγγραφική περίοδος εκπνέει την Δευτέρα, κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κινηθεί άμεσα στην απόκτηση ποδοσφαιριστή, αν επιθυμεί να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό του. Πάντως, για τον 34χρονο, πλέον, Βούλγαρο σταρ είχε ενδιαφερθεί ο Ιβάν Σαββίδης το 2013, στον οποίο είχε αναφερθεί κατά την παρουσίαση του Χουμπ Στέφενς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, δημοσιεύματα συνδέουν τον ΠΑΟΚ με τον Νάτσο Σκόκο, που ανήκει στην Νιούελς Ολντ Μπόις της Αργεντινής. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ποντάρει στα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον σύλλογο της Αργεντινής, ωστόσο η υπόθεση είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς ο «υδραυλικός» φαίνεται πως έχει προσωπικούς λόγους που του επιβάλουν την παραμονή στην πατρίδα του.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης