Εν αναμονή του Χρήστου Σαλούστρου, ο οποίος θα φτάσει το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται οι ιθύνοντες του μπασκετικού ΠΑΟΚ.

Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ είναι προγραμματισμένο να αφιχθεί στην πόλη αύριο το πρωί και τη Δευτέρα (25/8) θα βρίσκεται στο κλειστό της Πυλαίας, στην επίσημη έναρξη της προετοιμασίας του «Δικεφάλου» για τη νέα περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα σε ελληνικό έδαφος, για να ενσωματωθούν, με τη σειρά τους με την ομάδα, αναμένεται να αφιχθούν την 1η Σεπτεμβρίου οι τέσσερις Αμερικανοί καλαθοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων».

Πρώτος, βάσει προγράμματος, πρόκειται να εμφανιστεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο Μαρκ Κάρτερ και μερικές ώρες αργότερα θα ακολουθήσουν οι Κέβιν Λάνγκφορντ, Τζέικ Οντουμ, Τζούλιαν Βον.

Σε εργομετρικές εξετάσεις, εξάλλου, υποβλήθηκαν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ που συμμετέχουν από την Τετάρτη (20/8) σε προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Σούλη Μαρκόπουλου. Στο ειδικό κέντρο που συνεργάζεται με την ΚΑΕ βρέθηκαν, συγκεκριμένα, οι Χαραλαμπίδης, Δέδας, Μαργαρίτης, Τσόχλας, Λιάπης, Κακαρούδης, Κώττας, Ψωχίδης, Καραμανώλης, Κοντόπουλος, Ιωακειμίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης