Με δεδομένες τις απουσίες που έχει από προβλήματα τραυματισμών στην ομάδα, ο Ιγκόρ Τούντορ, ολοκληρώνει αύριο την προετοιμασία της ομάδας του για το ντέρμπι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο το βράδυ της Κυριακής.

Ετσι μετά τις προπονήσεις αυξημένης έντασης των προηγούμενων ημερών, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κατέβασε τους ρυθμούς και η σημερινή προπόνηση ήταν μικρής διάρκειας και χαμηλής επιβάρυνσης για τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα ήταν χαλαρό και οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν… «διαγωνισμό» σε εκτελέσεις φάουλ και σε ασκήσεις τεχνικής. Πλέον ο Κροάτης τεχνικός κάνει σχεδιασμούς για το αρχικό σχήμα ενδεκάδος όπου θέση διεκδικεί ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ σαν φορ και ο Λέοβατς σαν πλάγιος αριστερός μπακ.

Όσον αφορά τους παίκτες που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, ο Κυριάκος Σαββίδης εξετάστηκε μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο ματς της Ελπίδων και διαπιστώθηκε ένα οίδημα στη δεξιά γάμπα που θα τον αφήσει 4-5 μέρες εκτός προπονήσεων. Τσίμιροτ , Κωνσταντινίδης , Κίτσιου , ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ ο Μυστακίδης θεραπεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης