Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε την Κυριακή, έστω και δύσκολα, το εμπόδιο της Κέρκυρας και κατάφερε να διατηρήσει στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό.

Πάντως στον «δικέφαλο» του Βορρά πλέον έχουν γυρίσει σελίδα, έχοντας στρέψει την προσοχή τους για τον αγώνα της Πέμπτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου στόχος του φυσικά είναι η νίκη, προκειμένου να μην δώσει την ευκαιρία στους Πειραιώτες να μειώσουν τη μεταξύ τους διαφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς στους «Ζωσιμάδες» ξεκίνησε σήμερα, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να «πονοκεφαλιάζει» με τρεις παίκτες του, που για διαφορετικούς λόγους δεν κατάφεραν να προπονηθούν τη Δευτέρα.

Ο λόγος γίνεται για τους Τζιόλη, Μακ και Γκολάσα. Οι δύο πρώτοι έκαναν σήμερα ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Κατσικάς, Δεληγιαννίδης, ενώ ο Ισραηλινός μέσος παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης, με αποτέλεσμα η παρουσία στο παιχνίδι της Πέμπτης να είναι αμφίβολη.

Ο Μάρτενς, από την πλευρά του, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Όσοι αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποφόρτισης με χαλαρές ασκήσεις, μασάζ και υδροθεραπείες, ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν σε εντονότερο πρόγραμμα προπόνησης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και εκπαιδευτικό διπλό σε μικρό χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά και τη χθεσινή αγχωτική νίκη επί της Κέρκυρας ξεκούρασε μερικούς από τους παίκτες του και εκτιμάται πως πλέον οι Ρατς και Αθανασιάδης θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα την Πέμπτη στο γήπεδο των Ζωσιμάδων, ενώ ο Σαλπιγγίδης θα είναι οπωσδήποτε στην αποστολή που θα γίνει γνωστή την Τετάρτη το μεσημέρι. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης