Καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός, πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση της Superleague, αφού το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας, σύμφωνα με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Sportday»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο πρωτάθλημά μας μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες. Κι αν παίζεις και καλά, έρχονται κι αυτά τα σκορ. Όταν είσαι ΠΑΟΚ, δεν σταματάς ποτέ… Δεν πηγαίνεις να κερδίσεις 1-0 ή 2-0. Έχουμε εξαιρετική ψυχολογία, είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας κι αυτό είναι σημαντικό»

Για τον στόχο του πρωταθλήματος: «Αν δεν πάει ο ΠΑΟΚ για τον τίτλο, ποιος θα πάει σε αυτό το ελληνικό πρωτάθλημα; Ήρθα κι από την αρχή είπαμε για πρωταθλητισμό. Δεν ήταν μυστικό, αυτός είναι ο στόχος μας».

Για το ματς με την Γκινγκάμπ: «Το είδαμε αυτό και με την Καλαμαριά. Δεν κοιτάμε σε ποια θέση είναι η Γκινγκάμπ. Μάλιστα επειδή θέλει να αποδείξει πράγματα, είναι πιο επικίνδυνη. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Εμείς πάμε να κερδίσουμε, αλλά κι η ισοπαλία θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον αδικοχαμένο οπαδό του Εθνικού: «Ήταν αναμενόμενο να συμβεί αυτό, όταν δεν υπάρχουν νόμοι και τιμωρίες. Ελπίζουμε να μην έχουμε θύματα και ποδοσφαιριστές».

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης