Υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Γιουβέντους, καθώς ο γενικός διευθυντής των πρωταθλητών Ιταλίας, Μπέπε Μαρότα ξεκαθάρισε ότι ο νεαρός τεχνικός θα παραμείνει στον πάγκο των «μπιανκονέρι».

«Επιθυμία μας είναι να μείνει ο Κόντε, αφού έχει τη “δίψα” για νίκες, κάτι που ταιριάζει στην ομάδα μας», είπε μεταξύ άλλων ο Μαρότα και θυμήθηκε το παρελθόν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλα στο ποδόσφαιρο είναι θέμα πλάνου. Χωρίς αυτό δεν μπορείς να κερδίσεις. Ξεκινήσαμε μια ανανέωση με τον πρόεδρο, Αντρέα Ανιέλι και παρέμειναν στην ομάδα μονάχα τέσσερις από την παλιά φουρνιά.

Φαινόταν πολύ δύσκολο να νικήσεις αμέσως, όμως όλα αυτά που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στην Γιουβέντους, είναι πραγματικά εξαιρετικά».

Σε ερώτηση σχετικά με τη συνάντηση του Κόντε με τη διοίκηση, ο γενικός διευθυντής της «βέκια σινιόρα» ξεκαθάρισε: «Όταν ο Κόντε λέει ότι χρειάζεται να συναντηθεί με τη διοίκηση, αυτό γίνεται για να σχεδιάσουμε τις επόμενες κινήσεις μας. Θέλουμε ακόμα αρκετή δουλειά για να τα καταφέρουμε στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρέπει να βρούμε τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στις οικονομικές μας δυνατότητες και τις ανάγκες της ομάδας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης