Ο Μίτσελ ρωτήθηκε για την ένταση ανάμεσα στον Μήτρογλου και τον Τσόρι Ντομίνγκες και τόνισε ότι η παρεξήγηση λύθηκε στα αποδυτήρια. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού διευκρίνισε ότι τα πέναλτι θα τα εκτελεί στο εξής μόνο ο Ντομίνγκες, μέχρι νεωτέρας!

Αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη με 3-0 επί της Βέροιας: «Πριν από το δεύτερο γκολ είχαμε πολλές ευκαιρίες, συμφωνώ όμως ότι δεν πήγαμε καλά. Αυτό που μας έλειπε ήταν η δυνατότητα να δημιουργήσουμε και να ολοκληρώσουμε κάποιες φάσεις. Αυτό ήταν το αρνητικό σημείο μέσα σε μία καταπληκτική εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βάλαμε τρία γκολ σε μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα που μας προβλημάτισε. Η κατάσταση ήταν υπό έλεγχο, ο Ρομπέρτο δεν χρειάστηκε να παρέμβει, κάναμε εσωτερικές αλλαγές για να οργανώσουμε καλύτερα το παιχνίδι μας. Η εμφάνιση της Βέροιας είναι η απόδειξη ότι το ελληνικό πρωτάθλημα βελτιώνεται.

Όλοι οι παίκτες θα έχουν ευκαιρίες και χρόνο. Σήμερα είχαμε έξω τον Διαμαντάκο που έπαιξε πολύ καλά τα τελευταία ματς, αυτό δείχνει τον ανταγωνισμό που υπάρχει. Οι επιθετικοί ζουν από το γκολ, όποιος το βάζει κερδίζει την προσοχή του προπονητή. Σήμερα την κέρδισαν και οι δύο. Μπορεί να παίξουν και μαζί Μπενίτες, Μήτρογλου, όπως και ο Διαμαντάκος μαζί με κάποιον εκ των δύο. Θα τα δοκιμάσουμε. Έχουμε συστήματα που δοκιμάζουμε. Όλα εξαρτώνται από τον αντίπαλο και τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουμε. Πολύ καλός ήταν σήμερα και ο Εντινγκά».

Για το θέμα με τον Τσόρι και τον Μήτρογλου, είπε: «Τα πέναλτι τα σουτάρει ο Τσόρι. Έγινε μια παρεξήγηση που λύθηκε στα αποδυτήρια. Μέχρι νεοτέρας, τα πέναλτι θα τα εκτελεί ο Τσόρι. Όλα είναι προαποφασισμένα για τις εκτελέσεις των στημένων φάσεων, μπορεί και να αλλάζουν κάποια στιγμή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη δήλωση Γκρανέρο ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει σίγουρα το πρωτάθλημα, σχολίασε: «Δίνουμε την αίσθηση ότι είμαστε καλή ομάδα, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Ο Γκρανέρο είπε καλά λόγια, τον ευχαριστούμε, όμως κι εμείς εννοούμε ότι δεν ήμασταν άνετοι με τη Βέροια γιατί ήταν πολύ καλή ομάδα. Επιμένω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα έχει αλλάξει επίπεδο, εύκολα δεν κερδίζεις κανέναν. Φέραμε μια ισοπαλία και έμοιαζε να ήρθε το τέλος του κόσμου. Εκείνη η ομάδα, ο Παναιτωλικός, πήρε μετά ισοπαλία από τον Ατρόμητο. Ο δε Ατρόμητος έχασε σήμερα στην Κρήτη. Να με πιστεύετε ότι το ποδόσφαιρο ανεβαίνει. Στην Ευρώπη πήγαν καλά και ο ΠΑΟΚ με τον Αστέρα εκτός από εμάς. Μόνο ο Παναθηναϊκός έχασε. Οι ομάδες πια δεν πάνε για να παίξουν, αλλά για να αγωνιστούν. Ακόμη κι έτσι ελπίζω ότι εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα όπως είπε κι ο συμπατριώτης μου, ο προπονητής της Βέροιας (γέλια…)».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης