Ακόμα ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού θα χάσει ο Χαβιέ Σαβιόλα. Ο Αργεντινός φορ, που συμπληρώνει ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης, λόγω μυϊκού τραυματισμού, ακολούθησε και τη Δευτέρα ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Αυτό σημαίνει ότι δε θα βρίσκεται στο πλάνο του Μίτσελ για την αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να μπορέσει να παίξει στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στον ΠΑΟΚ, στις 2 και στις 16 Απριλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νοκ-άουτ για την αναμέτρηση της 31ης αγωνιστικής της Super League, κόντρα στους Αρκάδες είναι και ο Αριέλ Ιμπαγάσα που συνεχίζει θεραπεία, όπως και ο Δημήτρης Σιόβας που κάνει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Εργοτέλη έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, κάνοντας ασκήσεις κατοχής της μπάλας και κυκλοφορίας.

Η προπόνηση την Τρίτη είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή. Ο Μίτσελ αναμένεται να ξεκουράσει και να προφυλάξει ποδοσφαιριστές, ενόψει των αγώνων με τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης