«Στο κύπελλο, όπως και στο πρωτάθλημα έχει σημαντική συμβολή και ο κ.Μίτσελ και τα τρόπαια τα μοιραζόμαστε.Όμως εγώ προτιμώ να αφιερώσουμε το ντάμπλ στους ποδοσφαιριστές, τον υπέροχο κόσμο μας και τον πρόεδρο και οι προπονητές να μείνουμε στην άκρη».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βίτορ Περέϊρα, ιπποτικά αναγνώρισε τη συμβολή του προκατόχου του, του Ισπανού Μίτσελ, στην κατάκτηση του νταμπλ και ακόμα πιο ιπποτικά το αφιέρωσε στους παίκτες του, στον κόσμο και στον πρόεδρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα οι παίκτες στα αποδυτήρια και αφού είχαν μπουγελώσει πρωτίστως τον β’ αντιπρόεδρο και ψυχή της ομάδας Σάββα Θεοδωρίδη, τραγουδούσαν: «Αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και κύπελλο στον Ολυμπιακό».

Πανευτυχής ο πρόεδρος των Ερυθρολεύκων Βαγγέλης Μαρινάκης, μπήκε στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια.

«Το όραμά μας παραμένει ευρωπαϊκό. Ξέρω ότι κάποιοι δεν θα είναι εδώ του χρόνου μαζί μας, όμως είμαστε μια οικογένεια και θα κουβαλάνε έτσι πάντα μαζί τους τον Ολυμπιακό» είπε στην ομιλία του προς τους παίκτες, λίγο πριν αυτοί αναχωρήσουν για να διασκεδάσουν σε νυχτερινά κέντρα της παραλιακής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλλον πλουσιότεροι, καθώς ο πρόεδρος φαίνεται ότι «ξέχασε» το πρόστιμο των 500.000 ευρώ που τους είχε επιβάλλει μετά από μια σειρά κακών εμφανίσεων και ανεπιτυχών αποτελεσμάτων (με ΑΕΚ, ΠΑΟ, Ντνίπρο).

«Το γκολ του Τσόρι δεν ήταν μόνο εξαιρετικό αλλά και ιδιαίτερα σημαντικό σε ένα παιχνίδι όπου η Ξάνθη μας είχε δυσκολέψει στο πρώτο ημίχρονο. Η χρονιά κλείνει ιδανικά αν και θα ήθελα να είχαμε προχωρήσει στην Ευρώπη. Ήταν δύσκολο βέβαια τότε γιατί είχαμε προβλήματα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος όμως από την άνετη κατάκτηση του πρωταθλήματος με σημαντική διαφορά (12 βαθμούς) και την κατάκτηση του Κυπέλλου» τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού και συνέχισε: «Σε κάποια παιχνίδια παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, άλλα τα κερδίσαμε επειδή επιμείναμε μέχρι το τέλος. Ο στόχος επιτεύχθηκε και αποδείξαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα.

Μακάρι να είχαμε ακόμα πιο υψηλό μπάτζετ και να φέρουμε ακόμα πιο καλούς παίκτες, όμως και πάλι δείξαμε πως είμαστε οι καλύτεροι»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης