Εξελίξεις πιθανόν και οριστικές θα σημειωθούν εντός της ημέρας στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού που είναι στην επικαιρότητα.

Καθαρά τυπικό αποτελεί αυτό της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Ανδρέα Σάμαρη από την Μπενφίκα στον Ολυμπιακό, καθώς ο 25χρονος μέσος βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης στη Λισαβόνα και σήμερα θα περάσει από τα απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, το οποίο θα του αποφέρει 700.000 ευρώ ετησίως. Φυσικά, ικανοποιήθηκαν οικονομικά και οι «ερυθρόλευκοι» που θα πάρουν 9 εκατ. ευρώ, ενώ θα έχουν και ποσοστό (10%) μεταπώλησης.

Ο πρώτος υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει είναι ο Σενεγαλέζος μέσος Πάπε Ντιόπ της Λεβάντε, ο οποίος είχε απασχολήσει έντονα και κατά την περσινή μεταγραφική περίοδο την ομάδα του Πειραιά.

Ο 28χρονος άσος με γαλλικό διαβατήριο βρίσκεται πλέον μία ανάσα από τους πρωταθλητές, καθώς οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και μάλιστα ο παίκτης αναμένεται πιθανότατα εντός της ημέρας στην Ελλάδα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντιόπ δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα καταβάλει ένα ποσό και στην ομάδα του παίκτη.

Την περασμένη σεζόν ο Σενεγαλέζος ήταν βασικός κι αναντικατάστατος, μετρώντας 34 συμμετοχές (33 βασικός) στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και σημείωσε τέσσερα γκολ. Στο παρελθόν πέρασε και από τις Σανταντέρ, Ταραγόνα, Τουρ και Ρεν.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης