Με προορισμό το Μάλμε αναχωρεί το πρωί της Τρίτης (30/9,09:40), η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Τετάρτης (1/10, 22:45, Novasports2) με τους Πρωταθλητές Σουηδίας, όπου μοναδικός στόχος είναι το «διπλό», που θα αποδείξει πως η ομάδα διαθέτει το… μέταλλο του πρωταθλητή.

Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος πλέον για τη μεγάλη… «μάχη» της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ,  Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το πρωί της Δευτέρας (29/9) την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League και στην συνέχεια δέχθηκαν την… επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τους ζήτησε να αλλάξουν άρδην εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και να παρουσιαστούν με πάθος σε όλα τα ματς, ούτως ώστε να αποδείξουν πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η… αρχή των αποδείξεων είναι κόντρα στην Μάλμε για την δεύτερη ημέρα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου ο Ολυμπιακός αναχωρεί το πρωί της Τρίτης (30/9) για την Σουηδία.

Στόχος για το «συγκρότημα» του Μίτσελ είναι η νίκη, ούτως ώστε να αρχίσει η… αντεπίθεση, αλλά και να αποδείξουν πως έχουν λάβει το μήνυμα από τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Ο Μίτσελ ετοιμάζει τα πλάνα του για την αναμέτρηση στην Σκανδιναβία, έχοντας πάρει μαζί του 22 ποδοσφαιριστές, θέλοντας να έχει όλες τις επιλογές στη διάθεσή του. Αντίθετα, εκτός «μάχης» έχουν τεθεί οι Μπενίτεζ, Σιόβας, Φουστέρ, Γκαζαριάν και Ντοσεβί με προβλήματα τραυματισμών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα θα προπονηθεί στις 20:00 στο γήπεδο «Σβέντμπανκ» που θα γίνει ο αυριανός αγώνας, ενώ μισή ώρα νωρίτερα ο Μίτσελ θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.


Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης