Την πεποίθησή του ότι όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης για τον υποβιβασμό του Απόλλωνα εξέφρασε ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Σταμάτη Βελλή από την προεδρία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν πίστευε ότι θα σωθεί ο Απόλλωνας: «Πιστεύω ότι από την έναρξη της προετοιμασίας θα σωνόταν. Είχαμε έμπειρο υλικό και καλούς παίκτες, αλλά στο τέλος δεν έγινε αυτό».

Για το τι έφταιξε: «Καταρχήν ο Απόλλων είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει οικονομικό πρόβλημα. Όλοι η διοίκηση μας είχε όλα τα απαραίτητα. Έγιναν λάθη στον σχεδιασμό δεν είχαμε προπονητικό στην αρχή της προετοιμασίας, αλλά όπως είδατε κάναμε ένα πολύ καλό… come back. Όμως στη μέση του δευτέρου γύρου χάσαμε κάποια ματς και με τη φυγή του Κ. Βέλλη χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας».

Για το ποιος έχει την ευθύνη για τον υποβιβασμό: 

«Πιστεύω ότι τα άλλα αποτελέσματα δεν μας βοήθησαν καθόλου, αλλά πρώτα κοιτάμε την πάρτη μας. Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης. Ο Απόλλων ήθελε πιο πολύ εμπειρία σε όλους τους τομείς. Η διοίκηση όμως έκανε τα πάντα και δώσαμε μια μάχη, αλλά δεν την κερδίσαμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Για τον κ. Βελλή:«Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι ήξερε τι έλεγε και τι έκανε. Δεν θέλω να αναφερθώ στα περεταίρω. Από την πλευράς μας αποδείξαμε ότι ο Απόλλων έπρεπε να μείνει στην κατηγορία».

Για τον Λόρι Σάντσεζ:«Μας συμμάζεψε και κάναμε κάποια καλά αποτελέσματα. Στη συνέχεια όμως έχασε λίγο τον προσανατολισμό του και εμείς τον βοηθήσαμε. Πιστεύω τέτοιες ομάδες δεν πρέπει να… φεύγουν από τη Σούπερ Λίγκα».

Για τον Απόλλωνα και τη συνέχεια:
 «Στη Β’ Εθνική του χρόνου θα έχει πολλές καλές ομάδες όπως την ΑΕΚ την ΑΕΛ. Αν μπει ένα πρόεδρος όπως τον κ. Βελλή πιστεύω ότι ο Απόλλων θα επιστρέψει».

Για τον εαυτό του:
«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το τι θα κάνω».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης