Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε την Καμπάλα (21.00, OTE Sport2) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και στοχεύει στην πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Μετά το 0-0 στο Μπακού οι «πράσινοι» του Γιάννη Αναστασίου παίζουν στην έδρα τους με μόνο στόχο τη νίκη, καθώς οποιαδήποτε ισοπαλία με σκορ δίνει στους Αζέρους το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Εκτός από τους ψυχολογικούς λόγους, αλλά και το πρεστίζ η νίκη στο αποψινό ματς αποτελεί μονόδρομο για τον Παναθηναϊκό, καθώς το εισιτήριο για την επόμενη φάση θα φέρει στα ταμεία των «πράσινων» το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο είναι προϋπολογισμένο στα έσοδα της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αρχική ενδεκάδα ο Στιλ θα είναι στο τέρμα, ενώ οι Μπούρμπος και Νάνο θα ξεκινήσουν στα άκρα της άμυνας, με τους Σάντσεθ και Ταυλαρίδη στο κέντρο. Οι Ζέκα και Πράνιτς θα παίξουν στον άξονα, με τον Κουτρουμπή να διεκδικεί την τρίτη θέση, ενώ Νίνης και Καρέλης θα πλαισιώνουν τον Μπεργκ.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Μαρινάκης, Χουχούμης, Πέτριτς, Ατζαγκούν, Καλτσάς και Κλωναρίδης.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Βέμερ και Λουντ, οι ανέτοιμοι Εσιέν και Τελάντερ και για οι Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Καμπάλα αναμένεται να παραταχθεί με τους Μπεζοτόζνι, Ρικαρντίνιο, Βερνίτουμπ, Στάνκοβιτς, Αμπάσοφ, Γκάι, Σάντικοφ, Ντοντό, Ζεκ, Ζενιόφ, Αντόνοφ.

Διαιτητής θα είναι ο Σλοβάκος Ιβάν Κρούζλιακ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης