Την απόκτηση του Φερνάντο Νικόλας Αλόκο ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό, 28 ετών, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 3,5 χρόνια.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φερνάντο Νικόλας Αλόκο (Fernando Nicolás Alloco).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός, γεννημένος στις 30 Απριλίου 1986, υπέγραψε συμβόλαιο για 3,5 χρόνια και επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 6.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ, ο Αλόκο τόνισε: “Ο Αστέρας Τρίπολης είναι η μεγάλη μου ευκαιρία. Ήθελα πολύ να αγωνιστώ στην Ευρώπη και ιδιαίτερα σε μια ομάδα με ευρωπαϊκού επιπέδου.

Στην Αργεντινή όλοι γνωρίζουν τον Αστέρα. Ειδικά με τους αγώνες του Europa League η ομάδα απέκτησε μεγαλύτερη φήμη. Εγώ παρακολούθησα την αναμέτρηση με την Τότεναμ στο Λονδίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ότι αφορά τα δικά μου αγωνιστικά χαρακτηριστικά, μπορώ να πω ότι η ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι και η δύναμη μέσα στο παιχνίδι είναι στοιχεία που με διακρίνουν. Ανυπομονώ να γίνω μέλος της ομάδας και να γνωριστώ με όλους τους συμπαίκτες μου”.

Στον παρακάτω πίνακα αναγράφεται η καριέρα του Αλόκο και οι ομάδες που έχει αγωνιστεί σε Αργεντινή και Περού.

Club País Año
Colón de Santa Fe Argentina 2004 – 2007
San Martín de San Juan Argentina 2007
Defensa y Justicia Argentina 2008 – 2009
Independiente Rivadavia Argentina 2009 – 2010
Sport Boys Perú 2011
Real Garcilaso Perú 2012
Universitario de Deportes Perú 2013 – 2014».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης